dilluns, 29 d’abril del 2013

JO DENUNCIO

Cada dia ens trobem inmersos en un mar de publicacions a diaris, revistes, notícies i demès les quals són falses publicacions creades per atraure audiència i donar-se a coneixer a diferents llocs del país on es creat el mitjà de comunicació corresponent.

Volia denunciar aquest fet ja que diverses persones, la majoria són famoses, són victimes tan sols per fer la seva feina. Per què s'ha de publicar una "mentida" de alguna persona tan sols sense coneixer-la ni saber res de la seva vida privada?
El fet es que una persona normal no jutja de la gent que no coneix pel mateix respecte cap a la persona i sense saber del cert el que aquesta persona esta dient.
Sovint penso tal i com es pot quedar un famos en veure una publicació seva en un article totalment fals i penso en qui es el que té la cara de posar el seu nom en el article. Crec que en un futur perquè els articles siguin creibles per la gent hi tingui que haveri una prova dels fets com a minim. En tots aquests casos sempre hi han les excepcions, que es vulgui o no també són victimes perquè els oients o el receptor, degut a falses publicacions, ja es miren amb uns altres ulls aques excepcions, que podrien ser les certes.

En tot aquests fets tambe en sortim victimes la gent que li prestem la seva atenció ja que sabem en un llarg futur la falsetat de la publicació, però aquesta acomulació de falsetats fa que ens adonem de les seves "mentides". Tot i adonar-nos'en seguim sen victimes en el fet de seguir compran els diaris, revistes... en que ens enstan enganyan!

Per aquests fets que són alguns dels mes importants volia denunciar aquestes publicacions que fan cada dia, volguem o no, mes adictes als seus oients o lectors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada