dissabte, 27 d’abril del 2013

JO DENUNCIO


Avui en dia podem trobar moltes situacions i injustícies les quals haurien de ser denunciades i criticades. 
Però en aquest cas, ens centrarem en realitzar una crítica a la societat actual, especialment als ciutadans els quals sempre estan reivindicant i reclamant un canvi impossible en el món en el que vivim ja que no reflexionen sobre els seus errors ni fan una introspecció per trobar què podrien fer ells per millorar la vida dels altres.

Actualment, a causa dels moments difícils que ens està tocant viure, la majoria de persones que pertanyen a la classe mitjana i mitjana-baixa, realitzen una crítica contra tots els organismes que tenen el poder i que ens manipulen com volen.
La manca de compromís davant de les vagues i moviments revolucionaris per part de la població, fa que qualsevol tipus de moviment no sigui eficaç i per tant, no es puguin aconseguir els objectius marcats.
L’agressivitat d’alguns grups més radicals provoca que els que són més pacífics i estan més compromesos davant del moviment, els quals el volen utilitzar com a eina per al canvi en comptes de la violència, perdin credibilitat.
Un altre dels problemes que crec que és un dels causants de la lenta evolució que pateix la població és la pròpia “dictadura” que ens imposem entre nosaltres mateixos. Qualsevol persona que vulgui realitzar alguna acció per tal d’iniciar un canvi de mentalitat i d’estil de vida, és repudiat i marginat per la resta d’individus, els quals segueixen les ordres de la majoria i viuen amb un esperit apol·lini, és a dir, emmascarant la pròpia realitat i la pròpia vida.

Després d’haver vist totes les causes d’aquest problema social, crec que per a poder millorar, primer ens em de conèixer a nosaltres mateixos, els nostres defectes, els errors comesos, etc. A partir de tot això, intentar aprendre i no tornar a viure les situacions passades sinó avançar cap a un futur millor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada