dilluns, 29 d’abril del 2013

Jo denuncio


La independència és un tema que des de fa molt temps, i sobretot últimament, és motiu de conversa a la major part de les llars, bars, colles d'amics i mitjans de comunicació. I no és en va, ja que és de gran importància per la societat catalana, i per motius contraris, fins i tot a la societat espanyola.

 Els polítics espanyols s'estan burlant contínuament de nosaltres fent tot tipus de coses inútils que no portaran a la solució de la crisis ni satisfaran als catalans que volem la independència, simplement gaudeixen molestant.

Espanya se’n està anant a la ruïna i el nostre país hi està anant a darrere, agafat de la ma i sense cap altre opció.
Cada cop la cosa està anant a més i nosaltres seguim esperant, i esperant, i esperant... com uns il·lusos a que des de Madrid ens deixin marxar. Perquè hauria de voler un país que marxi la seva principal font d'ingressos i probablement la zona més importants pel què fa a relacions amb països exteriors, ja sigui pel Mediterrani o pel fet de tenir Barcelona?

 No sé ben bé què és el que pretenen aquests polítics catalans que prometen molt però a l’hora de la veritat no tenen clar ni si es farà un referèndum per si als de Madrid no els està bé.. Dons està clar que no els hi està bé, però això s’ha sabut de sempre i ha de ser l’obstacle més petit en el nostre camí, ja que esperant i demanant no arribarem enlloc, el què s’ha de fer és actuar, cadascú tot el què pugui i tots units, ja sigui mitjançant estelades, manifestacions, escrits o simplement intentant de convèncer els veïns. Tan sols si tots hi contribuïm i actuem podrem arribar a l’objectiu, o sinó podrem seguir esperant i demanant permís fins el 2099.

És una pena que arribat al punt que ha arribat l’independentisme ens haguem de conformar a seguir units al tros de terra del costat i anar proveint-los de riqueses, també cal dir que és una vergonya que els polítics no comencin a actuar i simplement vagin deixant passar el temps inútilment (tan de bo m’equivoqui amb això últim) però almenys jo m’estic començant a cansar de promeses i tonteries que no porten enlloc i de moment no donen cap senyal d’estar avançant en el camí de la independència.
Crec que és hora de canviar amb la tradició i marxar d’una vegada per totes de la festa que tenen els del nostre futur país veí. Som suficient gent per permetre’ns crear un nou país i tenim mitjans suficients per subsistir i esdevenir un país ric en un període de temps relativament curt.||*||

 
PD: Per totes aquelles persones que els pugui interessar, un video sobre la independència de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada