dimarts, 30 d’abril del 2013

Jo Denuncio

Un dels molts temes que trobo que no és just i em ve al cap sovint, és la manera en què els humans influenciem la natura. No vol dir que sigui just o no el que comentaré a continuació sinó que és nomes el meu punt de vista, potser és una tonteria el què diré o potser es algo en el què hem de meditar.

Com ja sabeu, la majoria de les persones el què apreciem més és tenir èxit, tenir poder econòmic i moltes altres coses que no és el cas d´esmentar-les ara. El que vull dir és que per arribar a tenir això acabem afectant la natura de moltes maneres ja que els humans controlem aquest planeta. Al considerar-nos ´´superiors´´ pensem que podem fer el que vulguem amb els éssers vius del nostre voltant, però jo crec que no ha de ser així. És evident que tenim el control i no hem aparegut aquest món del no res, sinó que hi estem per alguna raó, per això ens podem comunicar i la nostra societat s’ha desenvolupat d’una manera espectacular, però hem de tenir en compte que hi ha moltes espècies d’éssers vius que conviuen amb nosaltres i que som dependents d’elles i les necessitem per diverses raons com l’alimentació,  els esports, companyia, etc. Hem de fer lo possible per respectar-los en certa manera, no destruir els ecosistemes i les coses tan meravelloses que ens aporta la natura, sinó intentar no influenciar d’una manera tan exagerada. Per exemple si nosaltres sobre explotem algun recurs o algun animal hauran conseqüències en molts altres àmbits i pot acabar extingint altres espècies. S’hauria d’intentar arribar a un equilibri entre la natura i nosaltres, moltes vegades matem a molts animals i acabem amb l’extinció d’espècies per capritxos nostres i perquè tenim diners ens pensem que podem comprar qualsevol cosa, o podem portar qualsevol animal a casa i per exemple els tanquem en gàbies, no els hi donem l’atenció necessària i viuen una vida miserable quan la seva vida és viure en llibertat, en el se hàbitat.

Els diners i el poder han afectat molt la humanitat i s’han creat grans desigualtats entre els humans, una curiositat és que avui en dia hi ha més de 27 milions d’esclaus al món, i a nosaltres ens sembla que aquells temps ja han passat. Sóc conscient que mai no arribarem a que tots els humans i animals tinguin una vida més o menys bona perquè la maldat és molt gran en aquest món i només busquem el nostre bé, però penseu estar en la situació en la que està molta gent i quina vida miserable viuen, lo mínim que podríem fer es tenir la voluntat de fer algo en contra d’això. Personalment crec que l’home ha estat creat i s’ha anat apartant de la voluntat de fer el bé i de l’amor, això explica la situació d’avui en dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada