diumenge, 28 d’abril del 2013

"Jo denuncio"


Des de fa uns quans anys, la societat es veu involucrada en una cosa que en diuen crisis econòmica, una crisis que van crear els bancs quan jugaven, perquè no es pot dir d'una altre manera, amb els estalvis de la gent. Aquesta crisis no ha servit per res més que per desmuntar una cosa tant necessària com és l'estat del benestar. Un petit privilegi per la societat que s'havia anat forjant durant anys amb penes i treballs i que amb una durada de temps molt petita comparada amb la necessària per construir-lo està sent desmantellat de dalt a baix.

Dos dels punts més important de l'estat del benestar com ara són la sanitat i l'educació universal i gratuïta estan sent totalment destruïdes. Tant la sanitat com l'educació suposadament suposen un cost econòmic molt alt pel govern, el mateix govern que prefereix tenir un exercit que no li serveix per a res i uns tancs espatllats abans que poder garantir el futur del país i la seva qualitat de vida. Al govern no li preocupa fer retallades en la sanitat ni en l'educació ja que a ells no els afecta, ja tenen prous diners com per portar els seus fills a escoles privades i si es posen malalts no tenen per què preocupar-se no tenen pas que esperar-se, no els fa falta entrar a les llistes d'espera, ja van a metges privats...

L'estat del benestar és una cosa que hores d'ara té una salut molt fràgil i que si no podem formar a metges per falta d'educació publica de qualitat i no la podem cuidar bé per falta d'una sanitat de qualitat ben aviat aquesta ens deixarà. Per aquest motiu ara hem de fer tots pinya i demostrar al govern que l'estat del benestar està en perill gràcies a la seva incompetència i que si segueixen llençant i malgastant els diner amb coses com un exercit inútil, una gran quantitat de funcionaris escalfa cadires, els seus flamants cotxes oficials, les seves dietes de 100€ per persona, els seus Ipads, les seves dues cambres de representants simplement inútils i tantes altres coses... Els hem de demostrar que som un poble que no ens estarem inútilment mirant com desmunten l'estat del benestar sinó que lluitarem per aquesta amb les armes que facin falta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada