dilluns, 29 d’abril del 2013

JO DENUNCIO


La meva queixa s’adreça a la vida de les persones en general, per l’únic i simple fet que no sempre els individus vivim i conseqüentment fem el que desitjaríem. Aquest fet pot donar-se per molts motius, però la qüestió a la qual vull referir-me fa referència a aquelles persones que modifiquen la nostra conducta, ja sigui durant el transcurs de la nostra vida o bé des del mateix naixement. Encara que sembli un tema aliè al que a la majoria no incumbeix, molts estudis demostren que l’anomenat fet es duu a terme a diari e inclou a la majoria, per no dir a tothom, alguna vegada.
Són presents a diari aquelles persones que pretenen modificar la nostra conducta, ja sigui per pures conveniències o bé per frustracions pròpies que intenten plasmar en algú pròxim. 
Aquestes accions, excepte en alguns casos, afecten íntegrament a les persones manipulades en qüestió, creant així problemes emocionals futurs pel fet de no comprendre aquestes actituds en vers algú pròxim, e inclòs aquestes manipulacions poden arribar a suprimir la pròpia personalitat d’una persona, eliminant així tota part creativa i de la pròpia moral.
Ara bé, la queixa no exclou que la majoria de vegades les persones afectades no pretenguin fer res al respecte quan en són conscients, per tant, l’única reflexió que cal realitzar al respecte és; les persones han de lluitar per treure a relluir el millor de sí mateixes i allunyar de elles aquestes persones “tòxiques”, ja que mai deixaran que s’autorealitzin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada