dijous, 2 de maig del 2013

Jo denuncio


La justícia sempre ha tingut un paper essencial en la nostra societat. Tot i així podríem dir que actua correctament? Últimament s’han parlat de molts casos que han sortit a la llum relacionats amb la corrupció duta a terme per polítics o membres de la família reial entre d’altres.

Es diu que la justícia és imparcial i que actua sobre tots els individus d’una manera igualitària però tot i així si analitzem afers que han succeït en els últims anys es pot veure com molts casos de corrupció encapçalats per polítics han acabat amb un no res i els corruptes sense el castic que es mereixien. El cas dels Eres falsos  sense anar més lluny en que cap dels que han dut a terme l’estafa no han rebut ni segurament rebran càrrecs al respecte.
Actualment el cas de Bárcenas també està en boca de tots i es podria arribar a deduir que ni ell ni els altres individus que hi estan implicats no rebran el castic corresponent.

Així doncs es podria dir que si estàs vinculat amb la política la justícia actua “ a favor teu” i intenta que el teu càstig sigui el més lleu possible i fins i tot que s’oblidi entre la població afectada? Segurament no tothom que està relacionat amb l’àmbit jurídic actua així, no obstant, hauríem de pensar fredament com funciona i actua la nostra societat perquè aquests problemes puguin disminuir en les generacions futures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada