dijous, 2 de maig del 2013

"JO DENUNCIO"


En els temps d’avui en dia trobaríem moltes situacions i temes que podrien ser perfectament criticats però la meva “denúncia “ s’orienta als cànons de bellesa actuals.

Quin percentatge d’importància pot arribar a tenir l’aspecte físic d’una persona? Des de temps remots , el valor de l’aspecte físic sempre ha estat molt elevat.  Parlant de l’antiga Grècia ja hi havia establerts uns cànons de bellesa els quals eren totalment contraris a els que hi ha actualment.  Les dones més ben vistes eren les grassonetes , ja que simbolitzava que no passaven gana i per tant formaven part de les classes benestants, i  les blanques de pell que volia dir que no havien de treballar a sota el sol i que per tant també formaven part de les classes més riques.

Actualment però, els cànons de bellesa han canviat totalment.  Tots aquests cànons han estat implantats pels mitjans de comunicació, i principalment per la televisió la qual ha retransmès centenars i centenars d’anuncis els quals feien referència a la bellesa femenina.  Un bon exemple d’anunci sobre el valor físic d’una dona  és el següent: Un home es vol divorciar de la seva dona perquè ja està cansat d’ella, però això canvia radicalment quan aquesta arriba amb una pell molt fina gràcies a la crema (producte que es vol vendre) que s’ha comprat.  I la pregunta que m’agradaria plantejar-vos és: Vosaltres creieu que un divorci ha de dependre de la crema que s’hagi posat la teva dona?
En parlar dels valors de la publicitat també sorgeix la pregunta de fins a quin punt pot arribar a influir en les nostres vides. La veritat és que les grans companyies han aconseguit el seu objectiu: Implantar els cànons de bellesa que a ells els hi interessava per poder vendre els productes.

Personalment penso que és molt difícil posar fi a tot això. Els cànons de bellesa actuals estan molt assumits per la societat. Però tot i així m’agradaria que la gent no es fixes tant en com ha de ser i fóssim nosaltres mateixos. No em de donar tant valor a l’aspecte físic ja que no deixa de ser una carcassa que ens envolta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada