dimecres, 1 de maig del 2013

JO DENUNCIO

La majoria de "denúncies" que han fet els meus companys al blog han sigut sobre temes que afecten la societat, la majoria queixes sobre el mal funcionament del sistema o la irregularitat de riqueses. La meva denúncia és una entre moltes que diàriament considerem menors a causa de l'altra freqüència amb que ens hi trobem.

Es tracta del fraud, l'engany, la manipulació dels medis de comunicació. Diàriament, notícies que nosaltres considerem importants i que en succeir es converteixen en la màxima conversació, substitueixen a altres que haurien de captar més la nostra atenció ja que ens afecten directament. Un exemple clar en són les corrupcions en capital invertit o sous milionaris de diputats que ni tan sols són realment diputats, com el cas Bárcenas. Altre exemple n'és, tot el que no surt a les notícies diàriament o surt amb desperfectes i notables canvis.

A més, moltes d'aquestes notícies serveixen per a fer de tapadera a altres notícies. I això passa mundialment, com l'atentat de Boston. Ja es comencen a trobar proves de posades en escena i frauds. Un dels mutilats que suposadament havia perdut una cama havia sigut introduit per l'exèrcit abans de que explotés, és a dir, que ja li faltava la cama. Però això és una cosa mínima, tots aquests enganys, manipulacions d'informació, interessos econòmics que fan destacar una notícia o una altra constitueixen una gran mentida en la que vivim dia a dia.

Potser algun dia ens mostraran les coses tal i com són. Mentrestant, hauríem de procurar ser més escèptics amb el que ens diuen i mostren, i sobretot intentar investigar què ha passat i com ha passat realment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada